یکسان سازی مکاتبات
یکسان سازی مکاتبات

صفحه اصلی

کتاب تاریخ پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام

کتاب تاریخ پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام

توضیحات در مورد کتاب:

کتاب تاریخ پیامبر و اهل‌بیت علیهم السلام سال سوم دبیرستان، به تألیف علی بمان ملک احمدی، به بررسی تاریخ زندگی پیامبر اکرم (ص) و همچنین اهل‌بیت می‌پردازد.

حضرت محمد آخرین پیامبر (ص) خدا و برترین الگو برای انسانها،نه تنها اشرف تمام انبیاء بلکه اشرف تمام فرزندان آدم (ع) است.

او که جهان به خاطر او و خاندان طاهرینش خلق گردیده است.

او که خود قرآن ناطق و قرآن مجسم است، در گفتار، کردار سرآمد تمام جهانیان است.

اگر قرآن شریف سرلوحه هر سوره را «رحمان و رحیم» می‌سازد، خود محمد (ص) هم «إِلاّ رَحْمَةً لِلْعالَمینَ ‌» است و اگر از جود و سخاوت سخن می‌گوید پیامبر نه تنها دار و ندار خود را بلکه اموال همسر خود خدیجه را نیز در راه خدا بذل و بخشش نمود.

و اگر قرآن انسان را به مقاومت و پایداری در راه توحید و یکتا پرستی فرا می‌خواند خود پیامبر (ص) در تمام مشکلات و سختی‌ها، اعمال شکنجه‌های مشرکین در مکه، تحریم اقتصادی سه ساله در شعب ابی طالب (ع)، وعده و وعیدهای مشرکان از طریق حضرت ابوطالب (ع) به حضرت، هیچ تغییری در اهداف الهی و توحید او پدید نیاورد، بلکه فرمود: اگر خورشید را در کفی و ماه را در کف دیگرم قرار دهید از دعوت به توحید دست بر نمی‌دارم.

و نیز در صفت برجسته امانت داری که موجب امنیت در جامعه بشری می‌گردد و بشر تشنه آن است معروف خاص و عام بود. بطوریکه نه تنها خویشاوندن و دوستان او بلکه مشرکین اگر نبوت او را پذیرا نبودند، امین بودن او را قبول داشتند و اموال خود را به رسم امانت به وی می‌سپردند. لذا شبی (لیلة المبیت) که به امر خدا خواست از مکه خارج گردد، حضرت علی (ع) را خواست و صورت اموال آن مردم مشرک را که دشمن او بودند به حضرت علی سپرد تا به آنان برگرداند و به مدینه تشریف بیاورد. فضائل و زیبائی آن بزرگوار بیش از آن است که قلم را توان نوشتن باشد. چنانچه خداوند فرمود: «ٌ وَ إِنَّکَ لَعَلی خُلُقٍ عَظیمٍ ‌»

علی بمان ملک احمدی، همچنین در ادامه به اهل بیت پیامبر اینگونه اشاره می‌کند: اهل بیت (ع) براساس آیات قرآن و حدیث متواتر ثقلین، همتای قرآن بوده، تمسک به یکی از آن دو، بدون دیگری، مساوی با ترک هر دو است و دستیابی به دین کامل، در پرتو تمسک به آیات و روایات امکان پذیر است. در حقیقت، قرآن و عترت، عصاره نبوت و تداوم بخش رسالت هستند و هدایت بشر را تا روز قیامت تضمین می‌کنند.

قرآن، اسلام مکتوب است و اهل بیت اسلام ناطق
قرآن، راه است و اهل بیت راهبر
قرآن، قانون است و اهل بیت قانون شناس و مجری قانون
قرآن مشعل است و امام، مشعل دار
قرآن، کتاب حکمت است و اهل بیت دانای حکمت

در وجوب محبّت اهل بیت پیامبر (ص) نمی‌توان تردید کرد. کلمه اهل بیت در قرآن در سه آیه به کار رفته است: که به یکی از آنها اشاره می‌شود. آیه 73 سوره هود که مربوط به حضرت ابراهیم (ع) و همسر اوست. فرشتگان، خطاب به همسر ابراهیم گفتند: رَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَکاتُهُ عَلَیکمْ أَهْلَ الْبَیتِ إِنَّهُ حَمِیدٌ مَّجِیدٌ؛ رحمت خدا و برکات او بر شما خاندان باد بی گمان او ستوده‌ای بزرگوار است.

آخرین کتاب ها

راه های ارتباطی

تلفن:

021-55951104

آدرس:

تهران -شهرری-خیابان رازی-کوچه پور حسینی -موسسه آموزشی و فرهنگی میرداماد

شبکه های اجتماعی

© تمام حقوق برای سایت موسسه آموزشی و فرهنگی میرداماد محفوظ است

جشواره ملی دانش آموزی ابن سینا

ورود به تالار افتخارات