یکسان سازی مکاتبات
یکسان سازی مکاتبات

صفحه اصلی

کتاب کودکی پیامبر (ص) برای دانش آموزان پایه ششم

کتاب کودکی پیامبر (ص) برای دانش آموزان پایه ششم

کتاب کودکی پیامبر

توضیحات در مورد کتاب:

کتاب کودکی پیامبر (ص) نوشته‌ی علیرضا رمضانی صدر با نگاهی عمیق و نافذ سعی دارد به چگونگی پیدایش قبیله قریش، شرح نیاکان پیامبر و وقایع دوران نوجوانی آن حضرت بپردازد.

کتاب کودکی پیامبر (ص) مناسب چه کسانی است؟

کتاب کودکی پیامبر (ص)، به شکلی داستان گونه برای نوجوانان تالیف شده تا جذابیت‌های لازم را داشته باشد. علیرضا رمضانی صدر با توجه به مستندات و تفاسیر گوناگون به بررسی اوضاع تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دوران کودکی پیامبر و نیز ما قبل تولد آن حضرت پرداخته است.

در بخشی از کتاب کودکی پیامبر (ص) می‌خوانیم:

از روزی که قبیله‌ی جرهم دور چاه زمزم؛ همان آبی که خداوند برای رفع تشنگی کودکی همچون اسماعیل بر زمین جاری ساخته بود، گرد‌ آمدند و زندگی در کنار کعبه را آغاز کردند، حضرت ابراهیم (ع) نیز طی رفت و آمدهایی که برای دیدار همسر و فرزندش نزد آنان داشت یکتاپرستی را میان آن قبیله تبلیغ می‌نمود. اسماعیل (ع) کودکی و نوجوانی را در میان عرب‌های نواحی اطراف مکه پشت سر نهاد. آنگاه حضرت ابراهیم (ع) با کمک فرزندش کعبه را از نو بنا نهاد و آئین خداپرستی را همراه با پاره‌ای سنّت‌های اخلاقی و مذهبی در بین مردم رواج داد که مراسم پرشکوه حج با آن اعمال و مناسک به‌ خصوص و دشوار، یکی از همین سنّت‌ها بود. حضرت اسماعیل (ع) در سن 36 سالگی از میان اعراب قبیله‌ی جرهم همسری برگزید. نسلی را که از وی پدید آمد به نام عرب‌های عدنانی می‌شناسند. اینان در حقیقت عرب نیستند؛ به‌ خاطر اینکه خود حضرت اسماعیل (ع) هم عرب نبوده، بلکه نژادش از مردمان بین‌النهرین بود، به‌ همین جهت است که به آن‌ها نسل «مستعربه» یعنی نسل عرب شده می‌گویند.

به‌ تدریج بر اثر رفت و آمد زائران کعبه و نیز زاد و ولد ساکنان مکه و مهاجرت سایر مردم، مکه تبدیل به شهری شد و طایفه جرهم تا سالیان درازی حکومت آن شهر را در دست داشتند. با این‌ همه به درستی معلوم نیست که حضرت ابراهیم (ع) این رادمرد بزرگ تاریخ تا چه اندازه موفق شد که خداپرستی را در میان مردم آن سامان جا‌ انداخته و گسترش دهد، زیرا در دوره‌ی تسلط همین طایفه جرهم بر مکه بود که به‌ تدریج مردم یکتا‌پرست این ناحیه بت‌پرست شدند. آنان به تقلید یکی از بزرگان خود بت هبل را که از شام آورده شده بود می‌پرستیدند، اما هم به خانه‌ی کعبه و هم به خدای کعبه به‌ عنوان رب‌البیت معتقد بودند.

آخرین کتاب ها

راه های ارتباطی

تلفن:

021-55951104

آدرس:

تهران -شهرری-خیابان رازی-کوچه پور حسینی -موسسه آموزشی و فرهنگی میرداماد

شبکه های اجتماعی

© تمام حقوق برای سایت موسسه آموزشی و فرهنگی میرداماد محفوظ است

جشواره ملی دانش آموزی ابن سینا

ورود به تالار افتخارات